Cindy Bucher awareness coach

Over Cindy

Ik geniet van het avontuur van mijn leven. Mijn 
grootste avontuur ligt in het leven van mijn innerlijke vrijheid in verbinding met mijn omgeving. Bewustwording zie ik als de sleutel tot deze vrijheid. Bewustwording ontstaat als je gaat luisteren, kijken en voelen wat er in je leeft. Niet door snappen en verklaren, maar door oprechte aandacht. Sinds ik mij hiervoor openstel, ervaar ik veel meer liefde en innerlijke kracht.


Visie op mijn werk

Vanuit dit bewustzijn van mijn hart begeleid ik mannen en vrouwen. In mijn openheid, benieuwdheid en veiligheid ontspannen mensen in wie ze zijn. Dit geeft ruimte om maskers af te zetten. Hierdoor kan iemand bewust worden van wat eronder leeft en komen diepere verlangens en waarheden aan het licht.

Ik ben dankbaar dat ik anderen mag begeleiden en inspireren en geniet van iedere ontmoeting. 


Achtergrond

Ik ben als afgestudeerd Arbeids- en organisatiepsychologe sinds 13 jaar in het bedrijfsleven werkzaam en begeleid individuen, groepen/team en organisaties bij hun ontwikkeling. In het bijzonder heb ik mij afgelopen jaren gericht op persoonlijke ontwikkeling van jonge professionals en managers. Vanuit de wens om mensen ook bij bredere levensvragen dan alleen werkgericht te begeleiden, en met lichaamswerk naast gesprek, ben ik mijn eigen praktijk begonnen. In mijn eigen praktijk ben ik vrijer om mijn eigen stijl, vormen en methodes in te zetten en kan ik zowel particulier als zakelijk ondersteunen in bewustwording- en ontwikkelprocessen.

Become aware of the freedom within you